SSL certificaat

Last Updated: Apr 09, 2015 12:13PM CEST
Veiligheid en ook de beleving van veiligheid zijn van belang, Ofschoon Maddle geen gegevens van werkzoekenden opslaat (deze worden namelijk direct doorgezonden naar de werkgever of diens ATS) heeft Maddle toch een SSL certificaat* geinstalleerd op het CMS van het domein maddlejobs.com.

*Secure Sockets Layer (SSL) is een encryptie-protocol dat communicatie op het internet beveiligt.

Deze beveiliging blijkt uit het https:// voorvoegsel.

Indien u uw eigen domeinnaam (https://m.UWDOMEIN.nl) wilt koppelen aan uw mobiele website (uw Maddle account) dan dient uw “Domain Record” te verwijzen naar het ip-adres met SSL van Maddle: 178.20.253.171.

Desgewenst kan Maddle uw site laten opnemen als extra account binnen dit SSL-certificaat van Maddle.
Indien u contact met ons opneemt kan een dergelijk Certificate Request worden aangevraagd, zodat u dat kunt installeren.

Meer: zie
http://nl.wikipedia.org/wiki/Secure_Sockets_Layer
https://www.globalsign.com/nl-nl/ssl-informatiecenter/wat-is-ssl.html