Koppeling Google Analytics

Last Updated: Feb 11, 2015 10:08PM CET
VRAAG:
Is het mogelijk om de cijfers/statistieken van de mobiele site in ons eigen Google Analytics (GA) account te tonen?

ANTWOORD:
Ja, dat kan. In principe kan alle informatie die Google levert binnen jullie sub directory / account bij Maddle (maddlejobs.com/NAAM) of bij ZoektCollega (NAAM.zoektcollega.nl) getoond worden.

Middels een daartoe aan te maken filter in GA leveren we de realtime de GA-informatie die je vervolgens in je eigen GA-account kunt bekijken.