Apply with Linkedin - Mobile Cloud Apply

Last Updated: Jun 25, 2014 01:21AM CEST
Alternatief voor Apply with Linkedin plug in (Aug, 2014)
LinkedIn stopt per 1 augustus 2014 a.s. met haar plugin 'Apply with LinkedIn, zo melden diverse bronnen, naar aanleiding van een publicatie op de developers site van LinkedIn:
zie >> https://developer.linkedin.com/apply-with-linkedin

De plugin knop die LinkedIn aanbood, waarmee eenvoudig met het LinkedIn profiel gesolliciteerd kon worden, zal vanaf 31 juli 2014 niet meer werken.

Oplossing-1: API
Maddle, specialist op het gebied van mobiele recruitment oplossingen, ontwikkelde een eigen oplossing voor LinkedIn op basis van een zogeheten API. De door Maddle gebruikte API-versie zal wel door LinkedIn ondersteund blijven worden.

Oplossing-2: Mobile Cloud Apply
Daarnaast biedt Maddle haar relaties een 2e tool: Mobile Cloud Apply, waarmee sollicitanten gewoon met hun CV (Word/PDF) vanaf hun smartphone of tablet kunnen solliciteren.

Meer: http://blog.maddle.nl

of neem contact op met Maddle:

E info@maddle.nl
T 0487 517992
M 06 53313187