Vacature overzicht invoegen

Last Updated: Apr 08, 2015 09:55AM CEST
Vraag:
Ik wil in mijn bestaande website onze 'mobielvriendelijke' Werkenbijsite onder een tab blad invoegen. Kan dat, en zo ja hoe werkt dat?

Antwoord:
1. Invoegen mobiele werkenbij site
Om uw (Maddle) vacature site in uw desktop website in te voegen dient u (of uw webmaster) het volgende script in te voegen in de directory "jobs" (https://www.NAAMWEBSITE.com/jobs/) in een bestand met de naam: index.html

<html>
    <head>
        <title>NAAM maddle jobs</title>
    </head>
    <body style="padding: 0; margin: 0;">
        <iframe  height="100%" width="100%" src="https://www.maddlejobs.com/MOBIELESITENAAM" frameborder=0></iframe>
    </body>
</html>

2. Invoegen mobiele vacature overzicht
Wilt u uitsluitend het overzicht van de mobiele vacatures invoegen, gebruik dan het volgende script:

<html>
<head>
<title>NAAM maddle jobs</title>
</head>
<body style="padding: 0; margin: 0;">
<iframe height="100%" width="100%" src="https://www.maddlejobs.com/mobile/UWNUMMER/jobs" frameborder=0></iframe>
</body>
</html>