Maddle server (VPS + VPS caching)

Last Updated: Apr 08, 2015 10:12AM CEST
In december 2013 is capaciteit van de Maddle server uitgebreid.

De penetratie van mobile in Nederland is van 60% (2012) naar 73% (november 2013) gegroeid. Het aantal werkzoekenden dat via mobile naar vacatures zoekt is in dezelfde periode gestegen van 20% naar 38% (bron: LinkedIn).

Omdat het gebruik van mobiel hard groeit en het aantal klanten en gebruikers van Maddle ook snel stijgt, is de capaciteit van het Maddle VPS systeem (24/7 :: 365 managed) drastisch verruimd om de snelheid en continuïteit blijvend te garanderen. De servers van Maddle kunnen per seconde 3000 nieuwe bezoekers tegelijk verwerken.

Maddle is klaar voor uw toekomst!

Voor meer specifieke vragen over de techniek e.d. kunt u contact met ons opnemen