Buttons Apply / Stuur Vacature door (naar mijzelf)

Last Updated: Apr 08, 2015 10:04AM CEST
Uitbreiding van de Apply/Sollciteer opties bij uw vacatures
Maddle heeft in 2013 naast Apply with LinkedIn- extra knoppen aan de mobiele vacatures toegevoegd:

"Apply Now" en "Email Job"

Hiermee kan een werkzoekende een interessante vacature desgewenst met een simpele druk op de knop (aan zichzelf) doorzenden, om vervolgens later te solliciteren.

In het Maddle CMS is een standaardtekst opgenomen in:
(1) de knoppen, en
(2) in de begeleidende e-mail
die u zelf eenvoudig aan uw eigen specieke wensen kunt aanpassen in het CMS.

De tekst in de knoppen luidt standaard "Apply Now" en "Email Job", maar u kunt dit wijzigen in "Solliciteer" en "Stuur door" o.i.d.

Begeleidend e-mailbericht
De standaardtekst (NL/Engels) van de begeleidende e-mail bij "Email Job" luidt:

Beste heer/mevrouw,

Je hebt jezelf deze vacature toegestuurd om er op een later moment (vanaf je desktop PC) op te reageren.
Je hebt dus nog NIET gesolliciteerd. Dat kan nu, via onderstaande link:

>> Vacature bekijken >>

Vriendelijke groeten,
*|COMPANY_NAME|*

---------------------------------------------------
Dear Sir/Madam,

You forwarded this job to your email address to apply (from your desktop) later on.
So far you did NOT apply. You can start your application by clicking this link:

>> Apply now >>

Regards,
*|COMPANY_NAME|*