Aansluiting op mijn ATS

Last Updated: Nov 23, 2013 09:36PM CET
Koppeling met Applicant Tracking System (ATS)

VRAAG:
Is het mogelijk om mijn werving & selectie software (ATS) te koppelen met Maddle?

ANTWOORD:
Ja, dat kan. Hierdoor hoeft u (1) geen dubbele data invoer te verrichten  en kunnen (2) de vacatures in uw ATS automatisch met Maddle worden gesynchroniseerd.

Tevens is het bij diverse ATS systemen mogelijk (3) sollicitatiegegevens van werkzoekenden vanuit Maddle direct in uw ATS te plaatsen (ook wel extraction / parsing genoemd).

Informeer bij (de Reseller van) Maddle naar het actuele overzicht van de ATS systemen waarmee Maddle reeds een koppeling heeft gemaakt.Wanneer uw ATS nog niet voorkomt in de lijst kunnen we samen kijken of een koppeling tussen uw ATS en Maddle alsnog mogelijk is.

Benodigde gegevens voor een koppeling met uw ATS
Om een koppeling te kunnen maken tussen Maddle en uw ATS moet er specifieke informatie beschikbaar worden gesteld vanuit uw ATS.
Dit kan worden gedaan met behulp van bijvoorbeeld een XML output of via de API van uw ATS. Maddle kan dan in overleg met uw ATS leverancier een tot meerdere malen per dag de vacatures en de sollicitanten gegevens synchroniseren.

Opbouw gegevens
Een Maddle vacature bestaat uit )een samenstel van) onderstaande velden. Deze zijn beschikbaar bij het aanmaken van een vacature op Maddle en zullen gevuld moet worden met vacature gegevens uit uw ATS. De velden met een sterretje zijn verplicht en enkele velden zullen automatisch gevuld worden met de standaardwaarden uit uw Maddle profiel.

Language
Language

Media
Youtube / Vimeo URL (video)
Images / logo

1. Job
Job title *
Reference
ATS publication Reference (unieke id van vacature in ATS) *
Region *
Function category *
Branche
Education level
Job description *

2. Company
Organisation subtitle
Organisation information *

3. Apply
Apply subtitle
Apply information *
Apply form title
Apply form recipient e-mailaddress (Recruiter e-mail) *
Text confirmation email to applicant

4. Contact
Contact subtitle
Contact information *
Country
Address 1
Address 2
Postal code
City

SOCIAL MEDIA:
Facebook
Twitter
Linkedin
Foursquare
External URL / website