Parsen van LinkedIn gegevens in ATS (Otys)

Last Updated: Nov 23, 2013 01:59PM CET
OTYS - Parsing

Vraag:
Een kandidaat reageert met behulp van zijn/haar LinkedIn profiel op een van onze 'mobiele' vacatures. Wordt de informatie uit het LinkedIn profiel automatisch in mijn Otys ATS ingevoerd?

Antwoord:
Maddle en Otys hebben een dusdanige koppeling dat die informatie inderdaad kan worden 'geparsed' als jouw Otys beschikt over de Textkernel module Parsing. Gebleken is dat dit niet bij alle klanten van Otys het geval is. Bij twijfel kun je de helpdesk van Otys hierover raadplegen.

Meer: zie www.otys.nl of http://mjo.bs/ZFk