XML Verschillen desktop/mobiele website (Carerix)

Last Updated: Oct 02, 2013 01:31PM CEST
Vraag:
Er blijken verschillen te zijn in (het aantal) vacatures op onze desktop website en de mobiele versie. Beide sites worden 'gevuld' met een XML feed vanuit Carerix. Hoe kan er dan een verschil zijn?

Antwoord:
standaardmanier in Carerix om een publicatie te verwijderen geschiedt via een specifiek veld: "Last publication date" (de einddatum waarop de publicatie verloopt).
Jullie muteren blijkbaar op een andere wijze (via andere velden) de de-activering/verwijdering van vacatures naar jullie desktop website, via specifiek voor jullie gedefinieerde velden (maatwerkaanpassing).

Gezien de generieke koppeling (uniform voor alle Carerix relaties) tussen Maddle en Carerix kunnen wij dat niet standaard verwerken.Een maatwerkoplossing hiervoor specifiek voor jullie ontwikkelen is in dit geval relatief duur en overbodig, omdat de oplossing gevonden kan worden in het simpelweg gebruiken van het reeds in Carerix bestaande veld.

Samengevat
Door jullie medewerk(st)ers voortaan gebruik te laten maken "Last publication date" worden de mutaties ook op jullie mobiele vacature site verwerkt.