Apply met LinkedIn werkt niet

Last Updated: Sep 20, 2013 01:04PM CEST
VRAAG:
Solliciteren met LinkedIn (de Apply with LinkedIn knop) werkt niet op mijn smartphone (iPhone). Hoe los ik dit op?

ANTWOORD:
Het kan zijn dat op uw telefoon bij de instellingen van de safari browser het accepteren van cookies op ‘nooit’ is gezet. Om te kunnen solliciteren via LinkedIn moet je deze aanpassen.

Ga op jouw telefoon naar: Instellingen > Safari > Accepteer cookies >

Verandernooit’ in: ‘van bezocht’ of in ‘altijd’.