Looping desktop en mobiel

Last Updated: Dec 03, 2014 11:09AM CET
Van mobiel naar de desktop (looping)

Vraag: Als een sollicitant met z'n smartphone naar onze desktop website gaat, hebben we een script waardoor er meteen een automatische redirect wordt verricht naar de mobiele Maddle versie. Als men via het menu van de mobile site op de desktop-versie klikt komt men in een 'closed loop' terecht naar de mobiele website. Hoe lossen we dit op?

Antwoord: Als je een /desktop directory aanmaakt (www.NAAM.nl/desktop) laten we de link daarnaar verwijzen.

Zie de voorbeelden bij onze klanten Checkmark (http://www.checkmark.nl/setDesktopCookie)
en Jobbird (www.jobbird.com/?nomobile=true).

Zó werkt het prima!