Beleving bij de kandidaat (contactgegevens)

Last Updated: Sep 04, 2013 05:25PM CEST
Vraag:
Als een kandidaat reageert met het LinkedIn profiel en in de contactinformatie is GEEN telefoonnummer opgenomen, kan het dan verplicht worden om dat alsnog te laten doen?

Antwoord:
Een kandidaat die geen telefoonnummer invoert in zijn/haar LinkedIn gegevens, wenst blijkbaar in -eerste instantie- niet telefonisch benaderd te worden.

Hetzelfde geldt voor het CV. Maddle biedt (Q4 2013) de mogelijkheid om ook het eigen CV in Word/PDF vanaf de smartphone te gebruiken om te solliciteren. Voert een kandidaat dat niet in, dan zal dat bewust zijn.

Voor mobile geldt: less is more. Hoe meer velden/vragen je de mobiele werkzoekende op z'n smartphonescherm presenteert, hoe hoger de drempel wordt.

Het devies is: laten we verbinden. Connecting, daar gaat het in eerste instantie vooral om.
De volgende stap zal zijn: Let's Talk!