Ontdubbeling in ATS (Carerix)

Last Updated: Sep 04, 2013 04:33PM CEST
Carerix - Ontdubbeling

Vraag:
Hoe zit het met de ontdubbeling van profielen/contacten in Carerix?
Stel, kandidaat X heeft in februari 2010 gereageerd op een vacature via de site en hij/zij staat dus nu in het Carerix ATS. Kandidaat X solliciteert in augustus 2013 opnieuw op een vacature -nu via de Maddlewebsite- met de Apply knop.
Hoe is die ontdubbeling geregeld?

Antwoord:
Maddle geeft bij een ATS koppeling de gegevens van de sollicitant direct door aan het ATS.
Er is een ontdubbeling in Carerix die altijd actief is:
op achternaam, eerste letter voornaam/initialen, geslacht, geboortedatum en postcode.

Zie ook het dossier op de Carerix site