Mobiele Landingspagina's

Last Updated: Sep 04, 2013 02:54PM CEST
In 12. Mobile landingspages staan vragen/antwoorden over de (maatwerk) mobiele producten, zoals landingspagina's welke als smartphone startpunt gebruikt worden door organisaties die meerdere services op een mobielvriendelijke manier willen ontsluiten. 

Een voorbeeld is de portal van Ziezo voor haar ZZP-medewerkers (pay rolling). 
Attachments

Neem contact op met Maddle:

  • Klik HIER en stel uw vraag
  • T: +31 487 517992 :: E-mail: support@maddle.nl :: Twitter @maddlesupport :: Facebook: facebook.com/MobileRecruitment :: www.maddle.nl
https://cdn.desk.com/
false
desk
Loading
seconds ago
a minute ago
minutes ago
an hour ago
hours ago
a day ago
days ago
about
false
Invalid characters found
/customer/en/portal/articles/autocomplete