Mobiel Talent communiceren

Last Updated: Feb 11, 2015 10:19PM CET
In 11. ZoektCollega bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen over "ZoektCollega", een mobiele service voor overheden, waarmee talent (ook WWB - Social Return)  onder de aandacht van potentiële werkgevers gebracht kan worden.

Omdat het hier vooralsnog maatwerkprojecten betreft zal niet elke vraag 'openbaar' beantwoord worden. Wij rekenen op uw begrip.