Maddle en Social Media

Last Updated: Sep 04, 2013 02:03PM CEST
In 08. Social Media en Maddle kunnen vragen/antwoorden en tips met betrekking tot het optimaal gebruik van social media en Maddle gevonden worden.

Sharing
Niet alleen hoe u onderaan elke pagina een link naar uw mobiele website of vacature kunt delen via
Email, Twitter, Facebook of ShareThis (>100 social media!):

Maar ook hoe u het meeste rendement kunt halen uit het gebruik van de korte URL's (via http://mjo.bs) die elke* vacature heeft. U kunt leren van anderen, en Maddle zal ook waardevolle tips met u delen.

*In het CMS vindt u voor ELKE vacature een unieke korte URL plus een unieke QR-code!