Interview via het Web

Last Updated: Apr 08, 2015 09:59AM CEST
in 07. Web based interview vindt u informatie, vragen en achtergronden over het gebruik van web based/video interview in combinatie met Maddle. Maddle heeft in Nederland goede ervaringen met o.a. Cammio en HireVue.

QR en print to Mobile
Overweeg ook eens om gebruik te maken van een QR code in print, in de krant, het huis-aan-huisblad of een vakblad.
Zie het voorbeeld van Afas. Door de QR code in de advertentie te scannen gaat de geïnteresseerde kandidaat meteen naar uw mobielvriendelijke vacature op z'n smartphone: met één klik kan men reageren en vervolgens volgt de uitnodiging om enkele vragen via het web/video te beantwoorden.

Als het gaat om kandidaten die ver weg (buitenland) wonen, of niet eenvoudig tot een afspraak kunnen komen op de door u gewenste termijn, biedt dit hulpmiddel u uitkomst. U heeft niet alleen het CV maar ook een goede eerste indruk van de sollicitant!