Welke video en waarom?

Last Updated: Sep 04, 2013 12:34PM CEST
In 06. Video productie kunt u vragen/antwoorden vinden over corporate of recruitment video's en de productie ervan.

Maddle kan u helpen of adviseren. Wij hebben niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland(17 landen) een groot netwerk opgebouwd van mogelijke videoproducenten. Voor elk wat wils, en ook passend in elk budget.

U kunt bij uw vacatures in Maddle zowel foto's als video's gebruiken. Beeld voegt sfeer toe, verduidelijkt. Een goede video van 30-60 seconden vertelt meer dan u in 1000 woorden kunt formuleren, én... het past perfect bij 'Mobile'.