Alles over Maddle en ATS

Last Updated: Sep 04, 2013 12:28PM CEST
In 05. ATS koppelingen op de MaddleSupport Desk zijn vragen/antwoorden over de diverse ATS systemen, welke gekoppeld zijn met Maddle, te vinden. 

Heeft u zelf een vraag, geef dan de naam van uw ATS systeem (Carerix/Otys/PeopleXS/Taleo etc.) mee in de titel van uw bericht. Zo kunnen anderen snel zien of uw topic ook ver hen boeiend is!

Neem contact op met Maddle:

  • Klik HIER en stel uw vraag
  • T: +31 487 517992 :: E-mail: support@maddle.nl :: Twitter @maddlesupport :: Facebook: facebook.com/MobileRecruitment :: www.maddle.nl
https://cdn.desk.com/
false
desk
Loading
seconds ago
a minute ago
minutes ago
an hour ago
hours ago
a day ago
days ago
about
false
Invalid characters found
/customer/en/portal/articles/autocomplete